Kijkdag koopwoningen Akkerlaan (Willebroek)

Woensdag 1 maart vanaf 14 uur staan de deuren van onze koopwoningen open voor iedereen die ons project graag wil bezoeken. Kom zeker optijd langs, de kijkdag eindigt om 15.30 uur.

Heeft u interesse in het aankopen van een woning of kent u iemand die op zoek is naar een koopwoning? Ook al bent u nog niet ingeschreven op de wachtlijst, iedereen is van harte welkom op deze openbare kijkdag

U kan al de beschikbare woningen en appartementen vrij bezoeken. Heeft u vragen over de procedure of over de woningen? Wij zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. 

Er zullen inschrijvingsdocumenten beschikbaar zijn, zodat u zich kan inschrijven om een woning aan te kopen.

Kom op woensdag 1 maart vanaf 14 uur langs in de Akkerlaan (Willebroek) om onze sociale koopwoningen te bezichtigen. De kijkdag eindigt om 15.30 uur. Heeft u interesse om een woning aan te kopen? Bezorg ons dan het ingevulde inschrijvingsdocument, enkel zo zal u een uitnodiging krijgen om kans te maken om een sociale koopwoning aan te kopen.

Momenteel zijn er nog drie woningen te koop met elk één slaapkamer en tuintje. De prijzen van deze woningen starten vanaf €120.000 (vloeren, keuken en badkamer zelf nog te voorzien).
Er zijn nog enkele appartementen te koop met twee of drie slaapkamers en telkens één ondergrondse parkeerplaats. De prijzen starten vanaf €180.000 (vloeren en keuken zelf nog te voorzien).

Iedereen die reeds is ingeschreven op de wachtlijst van Willebroek, zal hiervoor nog een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Naar de inhoud springen