Akkerlaan (Willebroek)

Perceel 1, Perceel 2 & Perceel 3

KLEMO bouwde 70 koopwoningen en -appartementen verspreid over 3 percelen, in totaal goed voor meer dan 300 sociale koop- en huurwoningen in één groot project.

Momenteel biedt KLEMO (nu Woonpunt Mechelen BV) volgende woningen te koop aan:

* Perceel 1: 3 woningen met 1 slaapkamer en tuin
* Perceel 2: 1 gelijkvloers appartement met 1 slaapkamer, aangepast voor rolstoelgebruikers
* Perceel 3: 23 appartementen met 2 of 3 slaapkamers,  verdeeld over 2 woontorens

In deze documenten kan u de grondplannen van de woningen bekijken: perceel 1perceel 2 en perceel 3.
Alle informatie over deze woningen kan u nalezen in onze brochure P1brochure P2 en brochure P3.

Voor wie?

Deze woningen kunnen enkel verkocht worden aan wie in het register “Willebroek” is ingeschreven en nog geen aanbod heeft gekregen voor de eerste verkoopronde. Schrijf u zeker in op de “wachtlijst WIL” zodat u een woning in dit project kan aankopen. Dit kan eenvoudig door het inschrijvingsdocument aan ons te bezorgen. Alle uitleg kan u nalezen in het document zelf.

Timing

De eerste verkoopronde werd reeds afgesloten. De woningen die niet werden verkocht, worden half 2023 opnieuw te koop aangeboden aan iedereen die zicht heeft ingeschreven op het register WIL (Willebroek) en nog geen uitnodiging kreeg voor de eerste verkoopronde.

Er is een openbare kijkdag (voor iedereen – ook degene die nog niet zijn ingeschreven op de wachtlijst) op woensdag 1 maart. Hierna kunnen geïnteresseerde zich nog inschrijven op de wachtlijst. Eind april – begin mei zal er een kijkdag plaatsvinden, enkel voor de personen die zich hebben ingeschreven, de personen die hiervoor een uitnodiging krijgen, kunnen zich dan kandidaat stellen om een woning aan te kopen.

 
Naar de inhoud springen